Pedicure

pedicureOnze voeten hebben veel te (ver)dragen. Niet voor niets is juist de voet als eerste pijnlijk en vermoeid. Hoewel de voet ver van ons af lijkt te staan, blijkt het één van de belangrijkste delen van ons lichaam te zijn. Pijn kan worden veroorzaakt door problemen als te veel eelt, likdoorns, ingegroeide nagels, blaren, kloven, schimmelnagels etc.

Als gediplomeerd pedicure kunnen wij u helpen deze problemen te verminderen en indien mogelijk op te lossen. Ook als u geen directe klachten heeft kan een behandeling mogelijk moeilijkheden in de toekomst helpen voorkomen.

Overzicht

Esthetische pedicure

Natuurlijk hoeft u niet te wachten tot er iets mis is vooraleer u uw voeten laat behandelen. Uw voeten verdienen aandacht. Deze behandeling omvat een algemene verzorging.

Medische pedicure

Behandelingen specifiek voor moeilijke en pijnlijke voeten. Deze pedicure is een weldaad voor uw voeten. U kunt van vele klachten afkomen door regelmatig uw voeten te laten behandelen.

Spa-pedicure

Een echte verwenning en verzorging voor de voeten. Een behandeling met algen, aromatherapie, zeeëxtracten, voetserum, fruitzuren en dode zeezout.

Kunstnagels

Sinds kort is kunst op tenen (kunstnagels op tenen) een hot item. Met het oog op open teenslippers en sandaaltjes een streling voor het oog