Filosofie

De methode is gebaseerd op het samenspel van drie factoren :
 
 

 • Regelmatige thuisverzorging met de Hayoun Problem Skin Set (5 producten). Deze bevat vijf op elkaar afgestemde producten: wasgel, gezichtslotion, diepreinigend masker, dagcrème en nachtlotion.

 • Regelmatige behandeling in het salon met de professionele Hayoun-producten. Deze producten, die uitsluitend in het salon gebruikt worden, zijn sterker geconcentreerd dan de thuisverzorgingsproducten. Een zuiveringskuur vergt minimum 6 wekelijkse behandelingen na elkaar in het schoonheidsinstituut.

 • Het zich houden aan een voedingsvoorschrift gedurende de eerste 8 weken van de behandeling. Met als doel de complete reiniging van het lichaam met aansluitend een testperiode.
 •  

   
   
   
   
  De 10 geboden van de onzuivere huid
  1. Breng een bezoek aan uw schoonheidsspecialiste en vraag haar advies naar het gebruik van de juiste producten, zij kan u helpen.
    
  2. Verzorg je huid 's morgens en 's avonds met de geadviseerde producten. Gebruik hierbij dagelijks een schone handdoek en washand. Gebruik altijd make-up op waterbasis (oliebasis verstopt de poriën).
    
  3. Neem bij aanvang van de verzorging een kuurbehandeling in het schoonheidsinstituut, teneinde een volledige zuivering te bewerken. (min 6 weken) (Vergeet niet! Ontstekingen moeten eruit vooraleer men herstel verkrijgt).
    
  4. Wanneer de huid in orde is, neemt men preventief om de 6 à 8 weken een dieptereiniging in het instituut. Dode huidlagen, mee-eters, zwarte punten en talgproppen worden dan verwijderd.  Dit om ontstekingen te voorkomen.
    
  5. Krab, pruts, knijp niet want dit leidt alleen tot nieuwe letsels. Reinig een uitgebroken puistje steeds met een ontsmettend product (Miracle Lotion) en droog het plaatselijk op met Drying Lotion.
    
  6. Gebruik geen agressieve of te sterk uitdrogende producten, zij verpesten op langere termijn het huidbeeld.
    
  7. Maak geen gebruik van zonnebank en vermijd te felle zon. Zij verhoornen de huid te sterk. Gebruik overdag altijd een dagcrème en bij zonnig weer de Hayoun Sun Block.
    
  8. Let op je voeding, eet gezond en gevarieerd. Door de juiste voeding zal de talgproductie verminderen bij hen die van nature aanleg hebben tot een minder zuivere huid. Drink voldoende mineraal water (1,5L) om inwendige zuivering te bevorderen. Merk je dat een bepaald voedingsmiddel je acné verergert, stop er dan mee. Risicoproducten: cola, chips, nootjes, frieten, hamburgers, chocolade.
    
  9. Doe aan sport, liefst in open lucht.
    
  10. Heb geduld! "Haast en spoed is zelden goed !" Geef niet op! Hou het einddoel voor ogen: een gezonde, goed doorbloede, vochtrijk ogende huid.