Hayoun

 

Meer dan 40 jaar geleden ontwikkelde Edouard Hayoun vanuit zijn eigen klinieken in de USA en Israël een methode en de bijbehorende producten voor de behandeling van de onzuivere acnéhuid. Deze producten werden in de loop der jaren verder ontwikkeld en hebben geleid tot de creatie van hoogwaardige peelings die zowel sterk antirimpel als litteken behandelend werken.

Hiermee kunnen wij stellen dat Hayoun binnen de schoonheidswereld een verzorgingspakket aanbiedt dat in geen enkel instituut kan gemist worden.

Alleen al in België hebben vele honderdduizenden mensen last van een zeer onzuivere huid met puistjes en comedonen. Het betreft vooral de jeugd die huidproblemen krijgt tijdens de puberteit (hormonale verandering). Toch zijn deze huidproblemen niet altijd het gevolg van de puberteit, ook op oudere leeftijd kan acné voorkomen. Hierbij spelen tal van factoren, die vaak te achterhalen en op te lossen zijn, een rol.

Vele producten beloven een succesvolle behandeling. Helaas vaak zonder blijvend resultaat voor de betrokkenen. Met de 7-Komponenten-Methode garanderen wij dat u dit probleem daadwerkelijk succesvol kan behandelen.

DEZE METHODE BESTRIJDT HET PROBLEEM NAMELIJK VAN BINNEN EN VAN BUITEN!

Overzicht

Filosofie

Filosofie van Hayoun

Producten

Producten van Hayoun

Voedingsadvies

Voedingsadvies

Resultaten voor en na

Resultaten voor en na