Mila d'Opiz

 

 

Mila d'Opiz is een Zwitsers topmerk gespecialiseerd in het verbeteren van uw huidconditie en de bestrijding van huidveroudering.

Het Mila d'Opiz researchcentrum staat garant voor de modernste producten in de strijd voor Uw jonge en vitale huid. Hun nooit aflatende zoektocht heeft recent geleid tot het High Tech gamma "Essentials", nieuwe verzorgingscomplexen op basis van essentiële, huideigen stoffen. Deze bestrijden effectief elke vroegtijdige veroudering. Om een maximale werking te garanderen, worden deze actieve stoffen ingekapseld in intelligente transportsystemen zodat ze hun weg vinden tot in de diepere huidlagen.

Mila d'Opiz legt zichzelf de strengste kwaliteitsnormen op: elk aangeboden product wordt uitgebreid dermatologisch getest, afgevuld volgens strikt farmaceutische normen en voldoet aan de ISO 9001 kwalificaties. In het ruime gamma van Mila d'Opiz vindt u zonder twijfel een verzorgingslijn voor uw huidtype en de specifieke vereisten van uw leeftijd, net als een verzorgingslijn voor hem en een make-uplijn.

Overzicht

TREATmenT(heren)

"TREATmenT" is een ongecompliceerde verzorging van de mannenhuid, ontwikkeld en getest door uitsluitend mannen. Mila d’Opiz stelde 6 preparaten samen voor de hedendaagse man.

Zonneproducten

Zonneproducten

Verzorgingslijnen

Verzorgingslijnen