Nagelstudio

 

De meeste vrouwen zijn van nature uit niet gezegend met de perfecte nagels. Broze nagels, een ongelijke kleurverhouding, snel afbreken,… het zijn zaken waar de meeste onder ons dagelijks mee te maken hebben. Een snelle en mooie oplossing daarvoor is het plaatsen van kunstnagels. Deze blijven lang mooi, en vragen nauwelijks onderhoud. Bovendien, kan je kunstnagels in alle mogelijke vormen en kleuren krijgen, van zeer naturel, tot echte kunstwerkjes.

Wat zijn acrylnagels?

Acrylnagels zijn kunstnagels op basis van acrylvloeistof en poeder. Deze aanbrenging hoeft niet uitgehard worden onder de UV lamp. Acrylnagels zijn heel hard maar ogen zeker even mooi en natuurlijk als gelnagels. Acrylnagels zijn niet zo onderhevig aan de vette bestanddelen in onderhoudsproducten als gelnagels die daardoor kunnen loskomen.

Acrylnagels zijn harder en dus ook sterker. Zeker een aanrader voor vrouwen die toch nog dagdagelijks huishoudelijke taken doen of zwaarder werk waarmee de handen veel in aanraking komen met producten.

Wat zijn nu eigenlijk gelnagels?

Kunstnagels door middel van gel geven je nagels een soepele, relatief stevige maar natuurlijke nagel. De gel die gebruikt wordt is een vloeibare kleverige substantie die uitgehard wordt onder een UV-lamp. Je nagels worden verstevigd of verlengd.

Hoe gebeurt een nagelverlenging?

Eerst wordt de nagel gereinigd en dof gemaakt. Nagels worden daarna verlengd door middel van een tip (voorgevormde nagel):

  • U kiest voor natural tips waarover een gellaag gelegd wordt. Deze nagel wordt verder afgewerkt tot een natuurlijk uitziende nagel. Deze natural tips kunnen ook afwerkt worden met een laagje witte gel op de vrije boord.
  • U kiest voor French tips (witte boord). Deze tips worden over de natuurlijke nagel gekleefd , weggeblend en in vorm gevijld. Daarover komt vakkundig de transparante gel die je zo een prachtig resultaat French Manicure opleverd. De gellagen worden uitgehard onder een uv lamp.

nagels

Nagels kunnen ook worden verlengd door middel van een sjabloon: een speciaal papiertje dat onder de nagel kleeft. Daarover zal dan onmiddellijk een laagje gel of acryl worden gelegd. Als laatste worden de nagels in model gevijld en naar wens afgewerkt.

Bij ons in de nagelstudio kan je kiezen uit verschillende tinten wit en roze en naargelang jouw wensen worden de nagels rond of ovaal of vierkant in model gevijld en naar wens afgewerkt.

Zijn je nagels van nature lang genoeg dan heb je geen nagelverlenging nodig en wordt de gel of acryl op je natuurlijke nagel aangebracht nadat ze eerst zijn opgeruwd.

Wij plaatsen in de nagelstudio voor 90% anti-allergische acryl van het merk Tammy Taylor en werken af met een laagje topgloss gel. Uw nagels hebben de sterkte van acryl en de prachtige hoogglans van gelnagels.

Gelnageltjes en acrylnageltjes kunnen op handen en voeten worden aangebracht! Uiteraard kunnen we dus ook je voeten een zomerse uitstraling geven.