Manicure

 

Onze handen verraden vaak onze leeftijd. Bij huidveroudering is dit naast de hals en decolleté het eerst aan de handen te merken. Deze veroudering gaat meestal gepaard met pigmentvlekken en verschompeling van de huid.

Vergeet niet dat onze handen veel te verduren hebben, ze worden regelmatig gewassen en worden voortdurend blootgesteld aan zon, kou en wind. Hierdoor drogen de handen vaak uit. Een manicure op zijn tijd is dus geen overbodige luxe als u uw handen goed wilt verzorgen. Een manicure verzorgt, beschermt en hydrateert uw huid, waardoor deze er jonger en gezonder uit blijft zien.

Overzicht

Manicurebehandeling

Je handen vallen altijd op. Daarom is het belangrijk dat je handen en nagels er verzorgd uitzien. Onze behandelingen zijn erg ontspannend en je handen en nagels zullen zien er stukken beter uit.

Spa-Manicure

Dit is een speciale aromabehandeling voor de handen. Geeft als het ware een facelift aan de handen waardoor droge rimpeltjes gaan verdwijnen. Uw handen gaan fluweel- zacht en soepel aanvoelen.

Paraffinebehandeling

Een paraffine behandeling is een weelde voor uw handen. Vooral in de winter-maanden, want dan hebben veel mensen last van droge, ruwe handen en kloven door de koude.