Spa-pedicure

 

De spa-pedicure is een cosmetische voetverzorging. Een behandeling zorgt voor een verjongend, vernieuwend en verfrissend gevoel. Het maakt uw voeten zachter en gladder, het heeft een zeer ontspannende werking en uw voeten voelen soepel en jong aan.

Deze zeer aangename aromabehandeling voor de voeten volgt 4 stappen:

 1. Reiniging: Foaming Sea Soak

  Voetbad op basis van zeewier dat de voeten verzacht en ontgeurt. Samen met Sea Rocks Soak: opent de poriën, met de geur van eucalyptus, brengt verfrissing.
 2. Peeling: A.H.A Seascrub & Sea Serum

  A.H.A. Seascrub: Op basis van o.a. aloë vera en pepermunt, kwartskristallen, A.H.A. (alpha hydroxy acid) en 5% basis van extracten uit zeeplanten. Het zand zorgt voor het schurend effect en de kwartskristallen verwijderen de zandkrassen zodat de huid wordt gepeeld maar toch glad blijft.

  Sea Serum: concentraat op basis van 20% A.H.A., werkt zeer goed in op eelt. De aanwezigheid van aloë; vera en kamille geeft een verzachtend effect. Eelt wordt verwijderd met een speciale rasp (callus smoother).
 3. Masker: Marine Masqué

  Een verkoelend en verjongend aromatherapiemasker voor de voeten. Verrijkt met hydraterende zee-extracten, klei die rijk is aan mineralen en verzachtende plantenextracten, zoals aloë vera, menthol, spearmint oil en algenextracten. Werkt ook ontstekingswerend.
 4. Massage: Massage Oil

  Vetvrije massageolie op basis van ylang-ylang en sandelhout, jojoba-olie, kokosolie en vanille.