Permanente make-up

 

Permanente make-up

Permanente make-up

Met een ultrafijn wegwerp-naaldje wordt in de bovenste huidlaag een huidvriendelijke pigmentvloeistof gegraveerd. Zo kan de lipomtrek gecorrigeerd worden, wordt de oogcontour benadrukt en kunnen de wenkbrauwen perfect bijgetekend worden. Het resultaat is een natuurlijk ogende opmaak die twee tot vijf jaar meegaat.

Doel

Door bepaalde punten in het gelaat op een perfecte manier te accentueren, wordt er een verbetering van uw natuurlijk uiterlijk bekomen. Er kan probleemloos make-up aangebracht worden over uw permanente make-up (bvb. bij een avondmaquillage).

Voor eeuwig mooi?

Het grote verschil met tatoeage is dat permanente make-up niet echt definitief is. De pigmentstof gaat dieper dan de bovenste huidlaag en "slijt" er door het natuurlijke celvernieuwingsproces gewoon weer af. Maar intussen kan je er wel mee douchen, zwemmen, etc kortom op elk moment van de dag zie je er onberispelijk uit.

Voor wie of wat biedt dit een oplossing?

 • Wilt u er in een mum van tijd verzorgd uitzien?
 • Heeft u niet zo'n vaste hand voor het aanbrengen van make-up?
 • Heeft u een allergie ontwikkeld voor cosmetica of draagt u een bril?
 • Heeft u vroeger meegedaan aan de blote wenkbrauwenmode en zijn uw haartjes niet meer teruggegroeid?
 • Wenst u uw lippen graag wat geaccentueerd of groter lijkend?
 • Wenst u graag een lijntje boven de ogen, ook als u uit het water komt bij het zwemmen?
 • Wilt u er ’s morgens perfect uitzien, als u wakker wordt?

Mogelijkheden

 • Wenkbrauwen:

  Er wordt rekening gehouden met het natuurlijk huid- en haartype. De wenkbrauwen worden voorgetekend en de vorm wordt samen besproken. Het resultaat zijn natuurlijke wenkbrauwen met een sprekend uiterlijk.
 • Ogen:

  Ook hier wordt rekening gehouden met de vorm, de oogopslag en met de natuurlijke smaak. Kan zowel op het onder-als bovenooglid aangebracht worden. Geeft een natuurlijker effect dan een podloodlijntje.
 • Lipcontour:

  De vorm en de kleur wordt samen met u uitgezocht. Het kleurpigment kan de natuurlijke kleur van de lippen benadrukken. Het resultaat is prachtig volmaakte lippen.
Permanente make-up

De behandeling

 1. Vraag naar enkele medische gegevens, welke invloed hebben op de behandeling.

 2. Aanbrengen van voorbehandelingscrème, welke een 15-tal minuten intrekt. Tijdens het inwerken van de crème, kiezen we samen de geschikte kleur en vorm en worden de nabehandelingsinstructies voorgelezen.

 3. Na de behandeling wordt er een verzorgende crème aangebracht, die u nog een 5-tal dagen dient aan te brengen.

 4. Tevens wordt er een nieuwe afspraak gemaakt voor de gratis nabehandeling 4 à 5 weken na de behandeling.