Ontspanning

Spanningen kunnen bij iedereen anders tot uiting komen en niet iedereen reageert op dezelfde manier op eenzelfde prikkel. Wat voor de één een bron van stress is, is dat niet noodzakelijk zo voor de ander.

Regelmatig tijd maken voor ontspanning verlaagt de stresspieken. Een evenwichtige afwisseling tussen stress en ontspanning is ideaal voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid op korte en lange termijn. Behalve het goede gevoel tijdens een ontspanningsmoment zelf, voelt men zich ook fitter en uitgeruster nadien. Men heeft meer energie en de geest staat scherper.

Laat u bij ons onderdompelen in een sfeer van rust en ontspanning. Geniet van een heerlijk moment voor uzelf. Een behandeling is een unieke ervaring voor alle zintuigen. Persoonlijke aandacht staat voorop met als doel van top tot teen ontspannen. Daarbij wordt een gevoel van welbehagen gecombineerd met resultaat.

Overzicht

Massages

Regelmatig een massage verbetert de algemene gezondheid en vitaliteit. Ook brengen massages een gevoel van rust en beïnvloeden het lichaam op een positieve manier.

Oorkaarsen

Oorkaarsen bieden een pure relaxatie. Ze stimuleren de doorbloeding en lymfe-stroom in oren, keel, neus en bijholten. Ze reguleren tevens de druk in het oor en de bijholten.

Arrangementen

Kom tot rust bij Allure Instituut. U hebt de keuze uit een waaier van arrangementen. Het toppunt van relaxatie en verwenning.

Prijzen massages

Prijzen massages