Lichaam

lichaamDe verzorging van je lichaam is niet hetzelfde als jezelf verwennen. Door jezelf van top tot teen te verzorgen en je lichaam te helpen bij het uitvoeren van zijn vele taken, gaat uw gezondheid met sprongen vooruit en geniet u veel meer van het leven.

Het lichaam is dag en nacht aan het werk. Het is zichzelf voortdurend aan het reinigen, geneest wonden en bestrijdt ziekten, zodat u schoon en gezond blijft en uw natuurlijke schoonheid terugkrijgt. In onze moderne vervuilde en kunstmatige wereld kunnen de reiniging- en immuunsystemen van ons lichaam echter wel wat hulp gebruiken.

Overzicht

Peelingen

Door peelingen krijgt uw huid een mooie, frisse uitstraling. Voor onze peelingen gebruiken wij uitsluitend Swiss Wellness van het Zwitserse merk Mila d'Opiz.

Pakkingen

Pakkingen voor het lichaam zijn door de intens diepe werking ideaal voor ontspanning en werken tevens verrijkend als voorbereiding op een massage.

Epilaties

Bijna iedere vrouw vervloekt ze wel eens: haren! En dan niet de haren die op onze hoofdhuid groeien, maar juist degene die op plekken groeien waar je ze liever niet zou willen hebben.

Prijzen lichaamsbehandelingen

Prijzen lichaamsbehandelingen