Welkom bij Allure Instituut!

                                               Allure Instituut

Allure Instituut is gelegen aan de rand van de stad langs een drukke invalsweg naar Sint-Truiden en slechts op 800 meter van het stads- en winkelcentrum. Het instituut is makkelijk bereikbaar vanuit alle richtingen (Antwerpen - Leuven - Hasselt - Luik) en er is een ruime parking voor de deur.

Allure Instituut is gevestigd in een nieuwbouw met een minimalistische inrichting met zen kleuren en rustgevende zen lounge achtergrond muziek. We hebben 3 uitgeruste cabines voor verzorgingen waarvan 1 met kleurentherapie. Kortom een kader dat zintuigen stimuleert.

Achteraan de zaak kan u vanop het lounge terras in alle rust en stilte genieten van een prachtig uitzicht op de "katarakt" fiets- en wandelroute midden in het landelijk kader van de Haspengouwse fruitstreek.

Wij zijn zowel gespecialiseerd in gelaatsverzorgingen met microdermabrasie alsook lichaamsverzorging (peelings, pakkingen, hot-stonemassage, oorkaarstherapie, voetreflexologie en arrangementen). Wij werken met de Zwitserse  producten van Mila d'Opiz. Ook kan u bij ons terecht voor epilaties, medische pedicure, permanente make-up en kunstnagels.

Overzicht

Huisreglement

Ons huisreglement zorgt dat elk bezoek aan ons instituut een plezier blijft.

Cadeaubon

Een cadeaubon, het ideale geschenk.

Fotogallerij

Bekijk enkele foto's van ons instituut zodat je je nu al kan inleven.